Sobre AMIC

LOGO AMIC

L’Associació d’Ajuda Mútua d’Immigrants de Catalunya (AMIC) és una Associació sense ànim de lucre que desenvolupa iniciatives, projectes, serveis i activitats, buscant la integració sociolaboral de la població immigrada, sobretot de les persones extracomunitàries.

AMIC està present en tot el territori de Catalunya a través d’una xarxa de més de 50 oficines. Totes les nostres actuacions es realitzen amb la perspectiva de seguir contribuint a la construcció d’una societat cada vegada més plural, on es respectin les diferències individuals i culturals, en el marc dels valors democràtics, i amb una sensibilitat especial pel respecte als drets dels treballadors.

El treball d’AMIC l’avalen més de 17 anys d’experiència en el camp de la immigració i compta a més a més amb el suport de la Unió General de Treballadors de Catalunya en l’àmbit laboral i sindical.

L’objectiu principal d’AMIC és donar suport i assessorament a les persones que es veuen directament o indirectament afectades per les diferents situacions problemàtiques  que es vinculen a la immigració.

A la web d’AMIC trobaràs informació sobre els nostres serveis i projectes: www.associacioamic.cat

Anuncis